Meer resultaten voor administratiekantoor ter overname

 
administratiekantoor ter overname
 
Maes en Partners Administratiekantoor ter overname aangeboden.
Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw administratiekantoor. De specialisten van MaeS en Partners zorgen er graag voor dat uw kantoor niet lang ter overname aangeboden staat, maar op een snelle en structurele manier aan de juiste partij overgedragen wordt.
administratiekantoor hilversum
administratiekantoor zoetermeer administratiekantoor rotterdam administratiekantoor ter overname.
Ter overname gezocht: accountantskantoor in Zuidoost-Drenthe. Ter overname gezocht: accountantskantoor in Zuid-Holland. Ter overname gezocht: Accountantskantoor in Flevoland/Utrecht. Te koop gevraagd voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een kleinschalig accountants of administratiekantoor in Oost-Brabant ter overname met een jaaromzet tussen 50K en 150K.
wasmachine verhoger
Starthoreca Administratie.
Agri Turismo in Italiƫ ter overname aangeboden! Kandidaten gezocht trainingen ZiN. Horeca administratie en boekhouding voor uw horecabedrijf. Administratie en boekhouding in de horeca dient vanaf de eerste dag te draaien. Administratie en boekhouding in de horeca dient vanaf de eerste dag te draaien.
administratiekantoor dordrecht
Ter overname: PostMasters vestiging in Nijmegen Franchise Plus.
U kunt met een vliegende start beginnen door een bestaande vestiging over te nemen. Hier staan de meest actuele overnamemogelijkheden. Ter overname: Jouw Marktkraam in Uithoorn. In het oude dorpscentrum van Uithoorn wordt deze leuke, gezellige Jouw Marktkraam winkel ter overname aangeboden.
hovenier assen
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
Wij zijn zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule in Fusie Overname en advies. Wij zijn op zoek naar resultaatgerichte adviseurs die een advieskantoor willen opzetten of hun bestaande praktijk willen uitbreiden met Fusie Overname werkzaamheden en daaraan gerelateerde activiteiten. De Fusie Overname markt. Administratiekantoor omgeving Hilversum.
plak bh
Vind overname op Marktplaats.nl.
Auto detailing service onderneming ter overname. Ter overname; dreamworks automotive auto detailing en service onderneming incl bedrijfsvoorraden en inboedel. Vaste overname som: 35.000 excl btw incl factuur huurcontract overname a 750 excl btw pmnd excl gwl incl gemeentelijke lasten. Complete botsbootjes attractie met muntautomaat laadstation.
zilveren armband
Portefeuille.
Een accountantskantoor is op zoek naar overname in de regio Zuid-West Gelderland / Noord-Oost Utrecht van e en accountants, administratie of belastingadvieskantoor met een omzet tot ongeveer 500.000. Ter overname gevraagd in de driehoek Groningen-Assen-Drachten, een accountantskantoor, administratiekantoor of belastingadvieskantoor.
Dienstverlening. Allen. Database aangeboden bedrijven. Ik wil een bedrijf kopen. MKbase.nl.
Voor een succesvolle Overname na de deal. European Associaton in SME Transfers. Home Ik wil een bedrijf kopen Database aangeboden bedrijven 221 Dienstverlening 221 Allen. Database met aangeboden bedrijven. Hieronder treft u ons actieve bestand aan met te koop staande bedrijven.

Contacteer ons