Op zoek naar administratiekantoor ter overname?

 
administratiekantoor ter overname
 
Te koop aangeboden en gevraagd. PrimusPrimus.
Voor heel Nederland: zelfstandige ondernemers op het gebied van schuldhulpverlening en ondernemerscoaching; je wordt eigenaar franchisenemer van je eigen OXYZkantoor; van huis uit starten is mogeijk. gevraagd klein administratiekantoor. ter overname gevraagd een administratiekantoor, gehele of een deel van de portefeuille binnen een straal van 20 km van Uithoorn.
administratiekantoor dordrecht
Administratiekantoor gezocht ter overname Wilde Groep.
Administratiekantoor gezocht ter overname. 21 08 13. Comments are off. Wilde Belastingadvies is ondanks de crisis aan het groeien. Om de groei echter een extra stimulans te geven zijn wij opzoek naar administratiekantoor/belastingadvieskantoor die zijn portefeuille wil verkopen. Wij zoeken in de regio t Gooi en of Amsterdam.
kraamcadeau
Vraag Aanbod FullFinance dienstverlener voor de accountancymarkt.
Ter overname gezocht: accountants of administratiekantoor in West-Friesland. Voor een lokaal mkb-accountantskantoor in West-Friesland zijn we op zoek naar een overnamekandidaat. Het gezochte kantoor dient eveneens in West-Friesland gevestigd te zijn en minimaal 75.000 en maximaal 500.000 omzet per jaar te genereren.
LED Lamp
Vraag Aanbod Overname Experts.
Administratiekantoor belastingadvieskantoor Midden Nederland. Aanbod 5 februari 2018 André Everts. Beschrijving Snel groeiend kantoor in Midden Nederland met uitstekend imago en veel groeipotentie. De cliëntenportefeuille omvat nagenoeg geheel ondernemers en." Aanbod 2 februari 2018 Adela Bot. Beschrijving Snel groeiend administratiekantoor salarisadministratie in de Randstad.
e
Administratiekantoor kopen Finovion.
Op basis van onze ervaring kunnen w melden dat 2 jaar na de overname nog maar de helft van de klantenportefeuille actief is. Door u aan te sluiten bij Finovion bouwt u uw eigen klantenbestand op, dat bestaat uit ondernemers waarmee u een klik heeft. Alternatief administratiekantoor kopen aanvragen.
Engine
Vraagprijs boekhouding administratiekantoor.
Wij A, Uitzendbureau, Payrol bedrijf Administratiekantoor gaan samen met een vastgoedbeheer maatschappij B allebei 50% nemen in een nieuw op te richten BV waar onze administratiekantoor werkzaamheden in onder gebracht gaan worden. Verwachte jaaromzet ingebracht door B: 60.000., Brutowinst: 35/40.000, op basis omzet B. Voorgestelde factor overname portfolio: 25.
Maes en Partners Accountantskantoor te koop in Zuid-Holland.
Wanneer u ervoor kiest om een administratiekantoor over te nemen dient er veel, zoals bijvoorbeeld papierwerk, geregeld te worden. Als een administratiekantoor te koop aangeboden wordt, zorgen wij ervoor dat deze verkocht wordt en begeleiden wij u ook met het papierwerk. Heeft u een administratiekantoor ter overname aangeboden?
Maes en Partners Administratiekantoor ter overname.
Bel 088-0278200 als u onze ondersteuning wenst nu uw administratiekantoor ter overname staat aangeboden. Een administratiekantoor laten overnemen. Als u uw kantoor ter overname beschikbaar stelt, volgen wij de volgende werkwijze om een zo goed mogelijke deal te realiseren voor u.:

Contacteer ons