Zoeken naar administratiekantoor te koop aangeboden

 
administratiekantoor te koop aangeboden
 
Bedrijven te koop.
Mocht u meer informatie willen over een bedrijf te koop, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Autobedrijf met gerenommeerd dealerschap in Zeeuws-Vlaanderen. Hotel in goede staat in regio ZWN. Verhuurconcept onroerend goed regio Noord-Nederland. Administratiekantoor op voorwaarde partnerinstroom.
administratiekantoor dordrecht
Portefeuille.
Te koop aangeboden een kwalitatief hoogstaand administratie en advieskantoor in de regio Amsterdam Zuid met een netto omzet tussen 12, mio en 13, mio over 2017. Ter overname aangeboden een administratiekantoor in de regio Tiel. Omzet 100.000 250.000. Kwalitatief hoogstaand accountantskantoor met een aantrekkelijke auditportefeuille en adviesomzet zoekt fusie of samenwerking.
klapstoelen
Vraag Aanbod FullFinance dienstverlener voor de accountancymarkt.
Ter overname gezocht: accountants of administratiekantoor in West-Friesland. Voor een lokaal mkb-accountantskantoor in West-Friesland zijn we op zoek naar een overnamekandidaat. Het gezochte kantoor dient eveneens in West-Friesland gevestigd te zijn en minimaal 75.000 en maximaal 500.000 omzet per jaar te genereren.
justfog
Administratiekantoor Zuid-Holland Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Te koop aangeboden een deel van de klantenportefeuille van een administratiekantoor in de regio Zuid Holland. Er worden verschillende diensten aangeboden zoals; financiƫle administraties, loonadministratie, jaarrekeningen, fiscale aangiften voor zowel MKB's' als ZZP'ers. De klanten bevinden zich voornamelijk in Gouda en omstreken en zijn al jaren terugkerende klanten.
makkelijke piano liedjes
administratiekantoor zoetermeer administratiekantoor amsterdam administratiekantoor te koop aangeboden.
Kleinschalig administratiekantoor te koop aangeboden in Noord Holland Kleinschalig administratiekantoor te koop gevraagd Kleinschalig administratiekantoor verkopen in Noord Holland Bedrijf verkopen bedrijfsovernames bedrijfsovername bedrijf te koop gevraagd bedrijf te koop aangeboden bedrijven te koop gevraagd bedrijven te koop aangeboden bedrijfsoverdracht bedrijfsopvolging bedrijf overnemen zaak overnemen.
Taxi Haarlem
Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden profiel.
add_circle Financiele koper optimaliseert het bedrijf in huidige vorm. add_circle Strategische koper voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf. Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden Door persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar van dit groeiende en innovatieve administratiekantoor zijn bedrijf verkopen.
Speurders.nl: Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop.
Levering: Ophalen of Verzenden. Omschrijving: Groeiend eigentijds administratiekantoor te koop aangeboden Innovatief" concept met margerijke klanten dat eenvoudig op te schalen is" Kijk voor een volledig bedrijfsprofiel met cijfers, een kijkje achter de schermen, sterktes en kansen: Adverteerder: Naam: BedrijfsovernameRegister Tel: 0646848170 Het BedrijfsovernameRegister maakt het ondernemers makkelijker een serieuze koper voor hun bedrijf te vinden.
Maes en Partners Dealmakers tussen vraag en aanbod.
Administratiekantoor regio Amersfoort. Dit is een prachtige kans voor een ondernemer of administratiekantoor om zich in de regio Amersfoort te vestigen of haar marktpositie te verstevigen. Onze cliƫnt heeft een rendabel administratiekantoor met een omzet van circa 150.000 en stabiele klantenportefeuille.

Contacteer ons